Üdvözlünk a NEW SMARTVILL Webshopján!

phone
(+361) 611 8811

FISCHER TIPLI 6 X 30 SX NYLON DÜBEL 5/3 P

33 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

SKU: 1708 Kategória:

Share this product

Leírás
<br />


Termék jellemzői:

 

Fa- és faforgács-csavarokhoz O4-10 mm-ig tipizált. A beütőzár miatt a perem a vakolaton átüthető, amely majd az építőanyagon fekszik fel. A dübel közvetlen és átmenőszereléshez is alkalmas. Csúcsminőségű poliamid (nylon) biztosítja a legnagyobb kihúzóerőt, az öregedés-, hó-, és korrózióállóságot. Különböző kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. (Vizsgálati jegyzőkönyek külön kérésre rendelkezésre állnak.) Rendkívüli szívóssága és rugalmassága révén hang- és rezgéscsillapítóként is hat. Hőállósága -40 °C – +80 °C.

Extrém biztonság: A négyirányú terpesztőzóna minden építőanyaghoz illeszkedik. A terpesztőfunkció és minőségi nylon kombinációja a legnagyobb kihúzóerőt garantálja.

Sokoldalúság: Alkalmazási területe a tömör anyagoktól az üreges falakig a teljes spektrumot lefedi. A csavar megengedett tűrése biztos alkalmazást nyújt különböző fajtájú és eltérő átmérőjű fa- vagy pozdorjacsavarok esetén.

Szerelésbarát: A beütési zár – előszerelt csavar esetén – lehetővé teszi az optimális átmenőszerelést. A dübelgallér megakadályozza az SX dübel becsúszását, de szigetelésként vagy felfekvő alátétként is hat. Stabil elfordulásgátló rögzíti a dübelt.

Szerelési mód: Közvetlen szerelés, Átmenő szerelés

Alkalmazható építőanyagokban: Minden anyaghoz, betonhoz, falazatokhoz, sejtbetonhoz (Ytong) és üreges téglákhoz.

Rögzíthető tárgyak: Minden tárgy rögzítésére alkalmas, melyeket fa-, vagy faforgács-csavarral kívánunk rögzíteni, pl. falipolcok, faliszekrények, karnisok, szekrények, lábazatlécek, könnyű konzolok, elektromos kapcsolók, kábelcsatornák, kábelkapcsok, lámpák, képek, faliórák, virágtartók, postaládák, szárítókötelek, antennák stb…


 

Cikkszám: 70006

További információk

Tömeg 0.100000 kg
Termékkód:

Vonalkód:

Felhasználási terület

Fal