Üdvözlünk a NEW SMARTVILL Webshopján!

phone
(+361) 611 8811

Rólunk

BEMUTATKOZÁS
New Smartvill Kft

Villanyszerelési szaküzletünket 2017. december 1.-jén nyitottuk meg a Budapest 13. kerület, Váci út 50. szám alatt, a Lehel piaccal szemben. Cégünk villamosipari termékeket, valamint barkács cikkeket forgalmazó, teljes egészében magyar tulajdonú családi vállalkozás. Kínálatunkban megtalálható minden, amire a villamossággal kapcsolatban szükség lehet. Üzletünk 160 m2 –en áll vásárlóink rendelkezésére. Színes termékpalettánkon megtalálhatóak a villamosipar számos terméke.

Termékek megtekintése

7
Munkatárs
4500
Termék
20
év tapasztalat
1000
Elégedett vásárló

Széleskörű beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően az egyedi igények teljesítése sem jelent gondot számunkra. Megrendelésre saját gyártású termékeket is kínálunk (pl. különböző elosztók, csatlakozó táblák, elosztó- és felvonulási szekrények). Emellett fontos számunkra, hogy vevőink megismerhessék a legújabb trendeket, az új technológiákat, ezért üzletünkben a piacon már jól ismert villanyszerelési anyagok mellett megtalálhatóak a kevésbé ismert termékek is.

Feladatunknak tekintjük az innovatív termékek bemutatását és forgalmazását. Kiemelt célunk az intelligens otthon rendszerek termékspalettájának megismertetése, helyszíni kipróbálása, az összehasonlíthatóság biztosítása. Az áraink kialakításánál fokozott figyelmet fordítunk a megfelelő ár-érték arány érvényesítésére. A már most is több ezer árucikket tartalmazó raktárkészletünk a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővül. Üzletünk mellett az ország egész területén értékesítünk webshopunkon keresztül. A csomagküldő partnereinkkel kialakított szoros kapcsolat biztosítja a megrendelt termékek gyors és biztonságos házhoz szállítását.

Bár még csak most indultunk el a magyarországi villamosipari kereskedelmi piacon, de a cégalapító tulajdonos közel 20 éve foglalkozik ezen termékek beépítésével, jól ismeri a megrendelők, valamint a villanyszerelők igényeit, saját bőrén tapasztalta meg a hazai piac hiányosságait.

Az elmúlt pár évben figyelme az okos otthon rendszerek kiépítésére irányult, a megrendelők sajátos igényeinek figyelembevételével sikeresen alakított ki különböző típusú intelligens rendszereket. A New Smartvill Kft. másik alappillére a villanyszerelési anyagok forgalmazásán túl a különböző intelligens rendszerek egy helyen történő bemutatása és értékesítése, természetesen a megfelelő szakmai oktatással, valamint szükség esetén beszereléssel a partner kivitelező cégünk segítségével (melyet szintén cégünk tulajdonosa alapított). Martonovics Dávid tulajdonos irányításával 7 fős csapatunk elégíti ki vásárlóink igényeit. Alapelvünk, hogy szakértelmünkkel, megbízhatóságunkkal, elhivatottságunkkal, valamint tisztességes üzleti magatartásunkkal, hozzájáruljunk vevőink megelégedettségéhez és sikereihez. Célunk a hosszú távú, stabil és eredményes együttműködés. Főbb értékeink, amelyek mentén haladunk:
– stabil környezet, – szakértelem, – átlátható működés, szervezettség, – vevőközpontúság, – innovativitás

Reméljük hamarosan Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel:
A New Smartvill Kft. szakértő csapata